Nakon rasprodanog koncerta u Saxu, Kuzma & Shaka Zulu stižu u klub Boogaloo
13. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Nakon rasprodanog koncerta u Saxu, Kuzma & Shaka Zulu stižu u klub Boogaloo

Za njihov nastup uvijek se traži ulaznica više, a tako je bilo i u Saxu u subotu, 9. ožujka. Rasprodani klub majstori s mora natopili su znojem, hitovima i vrhunskom atmosferom.

Drugačiji ishod i nije bio za očekivati. Kuzma & Shaka Zulu prošle su godine obilježili 25 godina karijere i trenutno proživljavaju drugu mladost. Rasprodani koncerti, singlovi na HR Top 40 listi, “Best of” izdanje – doktori puknuća na putu su prema vrhu.

U Saxu su blizu dva sata redali hitove koje publika zna naizust. Izdvojit ćemo samo neke: “Lito ide mala”, “Party (Ruke gore)”, “U mojoj ulici”, “Majstori sa mora”, “Naloži do kraja MP3”, “Puknuta ekipa”. Osnovani 1993. godine iza sebe imaju četiri albuma: “Prva liga”, “Lito ide mala”, “Idemo na more” i “Di ćemo večeras”, a na koncertu u Saxu najavili su i novi studijski album. Posljednje singlove, “Ljeto” i “Opet je zima” publika je odlično prihvatila i nema sumnje da će i album biti sve ono što od ovih hitmejkera možemo očekivati.

Kuzma & Shaka Zulu i Zagreb vole se javno, a 12. travnja u klubu Boogaloo očekuju vas samo dobre vibracije i ples do zore.

Foto: Nikola Knežević