IZVJEŠĆE: Marko Škugor u 20 dana dva puta napunio Lisinski
26. ožujka 2019.
Music Box (9875 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Marko Škugor u 20 dana dva puta napunio Lisinski

Marko Škugor priredio je još jedan veličanstveni koncert u Lisinskom s kojim je oduševio i raspjevao publiku koja je dočekala kraj koncerta pjevajući na nogama! 

Kraj koncerta kakav se može samo poželiti za Marka koji je od početka karijere bi predodređen za velike stvari tako da je uspio u svega nekoliko godina solističke karijere ostvariti ovako veliki uspjeh i drugu godinu za redom rasprodati koncerte u Lisinskom, objaviti dva zapažena abuma i održati godišnje i do 100 koncertnih nastupa. Bio je to koncert u našoj najprestižnijoj koncertnoj dvorani uz odličan spoj neponovljivog Marka Škugora, talentiranih glazbenika i vjerne raspjevane publike koja je imala važnu ulogu u koncertu. Koncerti  Marka u Lisinskom postati će sigurno jedna lijepa tradicija tako da možemo već sada najaviti novi koncert u ožujku 2020. godine u Lisinskom koji je idelan prostor za velike koncertne događaje.

– Svaki nastup doživljavam kao prvi, kao da publici prije toga još ništa nisam dao. Vjerojatno ljudi to osjete i zato iznova dolaze na moje koncerte. Drugi koncert u lisinskom mi je bio jednako bitan kao i prvi i opet sam gorio na toj pozornici. Nema riječi kojima bih opisao kako sam se osjećao na oba koncerta u Lisinskom. Iskreno sam dijelio svoju emociju kroz svaku pjesmu koju sam otpjevao. Publika koja u glas pjeva moje pjesme je najveći mogući uspjeh i dovoljan razlog da nastavim dalje s još više truda i ljubavi prema svemu što radim. Hvala svima koji su bili dio ove prekrasne atmosfere i vidimo se dogodine– izjavio je Škugor.

Gošće su bile iskonska diva Zorica Kondža i sjajna sopranistica Antonella Malis koje svojim vokalnim sposobnostima nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Poseban gost iznenađenja bio je Luka Basi s kojim je Marko upravo objavio pjesmu “Ružo bila” koja je odmah izuzetno dobro primljena kod publike i sigurno će biti veliki hit.

Koncert je započeo pjesmom “Uvik ću te svojom zvati” i odmah se u zraku osjetila čarolija dalmatinskog melosa. Pjevali su se brojni hitovi “Samo s tobom sam upoznao ljubav“, “Ako projdemo” i “Za tebe bih učinio sve” i brojne druge, a publiku je oduševio izvedbama svjetskih tenorskih standarda s čime je pokazao pjevačku univerzalnost. Marko je nastupio sa svojom grupom koja je proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima, a dirigirao je maestro Jurica Karuza.

Dueti sa Zoricom Kondžom na pjesmi “Ti si moj san” i sa Antonellom  Malis na “Canto della terra” izazvali su sveopće oduševljenje jer glasovne mogućnosti ovih glazbenih diva i Marka su jedna nova razina vokalnih sposobnosti. Marko je izvedbom velikog hita “Perfect symphony” Ed Sheerana i Andrea Bocellia još jednom pokazao svoj ogromni vokalni potencijal u ovoj zahtjevnoj pjesmi.

Publika je još dugo nakon koncerta ostala pljeskati tražeći dodatne bisove koje je i dobila. Slijedeći veliki koncert održati će se u petak, 29.03.19. u HNK Zadar! Ostalo je  još samo 50 ulaznica tako da fanovi moraju požuriti sa kupnjom ulaznica jer će i ovaj koncert biti rasprodan. Preostale ulaznice za koncert u Zadru mogu se kupiti na blagajni HNK Zadar i na  Croatia tickets.