Laibach dolazi na Ljeto u MSU!
28. ožujka 2019.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Laibach dolazi na Ljeto u MSU!

Slovenske avangardne glazbene zvijezde Laibach nakon riječkog koncerta najavili su i nastup na manifestaciji Ljeto u MSU.

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu ugostit će ove glazbene velikane u subotu 15. lipnja. Organizator koncerta, Los Angeles Agency, javlja kako će ulaznice u pretprodaji biti po cijeni od 120 kuna, a na dan koncerta 150 kuna. Mjesto prodaje je Eventim.

Uskoro više informacija…

NADOPUNA:

Laibachu će ovo biti prvo zagrebačko koncertno pojavljivanje nakon kraja 2017., kada su u Tvornici kulture nastupili s programom “Also Sprach Zarathustra”. Ovoga puta band donosi svoj aktualni koncertni program “The Sound of Music”, s kojim se u ovom trenutku nalaze na velikoj europskoj turneji. Izvrstan audio vizualni spektakl Laibach će predstaviti domaćoj publici 15. Lipnja na njihovom jedinom zagrebačkom koncertu ove godine.

Ulaznice u prodaji već ovaj petak po cijeni od 120 kn i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Tram 11, pojačani svojim velikim live bandom, u MSU pak stižu u subotu 13. srpnja. Nakon rasprodanog velikog Doma sportova 2017. i dvije Tvornice kulture u travnju 2018., ovo je nova prilika uživo provjeriti legende domaće hip hop scene i jedne od najznačajnijih predstavnika žanra na ovim prostorima uopće. Biti će to ujedno i koncertna promocija live DVD-a snimljenog u Domu sportova, koji će se na tržištu pojaviti idući mjesec.

Ulaznice za koncert Tram 11 u prodaji su od ovog petka po cijeni od 85 kn i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Miro Majcen