Rambo Amadeus ovog ljeta na Orsuli u Dubrovniku
1. travnja 2019.
Music Box (7891 Članci)
Podijeli

Rambo Amadeus ovog ljeta na Orsuli u Dubrovniku

Legendarni Rambo Amadeus, čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju, 15. lipnja nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica – u Parku Orsula. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već preko trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko, piše Muzika.hr. Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo-folk i opisao ga.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa na Orsuli će, po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna, biti dostupne online na platformi www.ulaznice.hr od srijede, 3. travnja. U cijenu ulaznice je uključen i prijevoz iz grada do Parka Orsula.