U samo par sati planule ulaznice za Tonyja Cetinskog u Šibeniku! Dodan još jedan datum!
5. travnja 2019.
Music Box (10744 Članci)
Podijeli

U samo par sati planule ulaznice za Tonyja Cetinskog u Šibeniku! Dodan još jedan datum!

Nezapamćeni interes obožavatelja vlada za koncertom Tonyja Cetinskog na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku 19. srpnja.

Ulaznice za ovaj glazbeni show, koje su jučer prijepodne puštene u prodaju putem sustava Eventim, planule su doslovno u nekoliko sati. Kako bi svi zainteresirani uspjeli osigurati svoje ulaznice, organizatori su najavili održavanje još jednog koncerta, dan kasnije, u subotu 20.7.2019. Sve ovo još je jedna potvrda vrijednosti Tonyja Cetinskog, aktualne najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što njegova ekipa radi.

‘Presretni smo što ljudi, koji su sa nama bili na našem prethodnom koncertu u Šibeniku, na tvrđavi Sv. Mihovila, još uvijek pamte i prepričavaju kako smo se proveli. Zahvaljujući njima, do sada neviđenom brzinom rasprodali smo prvi koncert 19.07. i time omogućili da otvorimo novi dan, već sada. Nismo se nadali da ćemo rasprodati koncert u svega par sati, nakon objave, samo putem društvenih mreža. Veliko hvala još jednom našoj vjernoj publici i svima, koji su odlučili provesti se sa nama u čarobnom ambijentu, tog divnog zdanja u gradu Šibeniku. #samoljubav turneja ide svojim tijekom, a to je tijek ljubavi. Voli vas vaš Tony’, istaknuo je ovom prigodom.

Nevjerojatna koncertna priča #samoljubav, o kojoj će se dugo pričati i pisati, nastavlja se u najuglednijim glazbenim prostorima regije, stadionima, Arenama, dvoranama i tvrđavama. Gotovo trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, među kojima je i aktualni ‘Čekam te’, Tony je savršeno pretvorio u koncertni program.

Stoga ne propustite novu glazbenu priču, Tonyja Cetinskog na tvrđavi sv. Mihovila u petak i subotu, 19. i 20.7.2019.!

Ulaznice za novi Tonyjev show u Šibeniku nabavite već sada putem sustava eventim.hr

Foto: Kastel Rock festival