IZVJEŠĆE/FOTO: Čarobna večer s Marijom Šerifović u Ciboni!
8. travnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Čarobna večer s Marijom Šerifović u Ciboni!

Marija Šerifović ovog vikenda održala je nezaboravan zagrebački koncert pred prepunom dvoranom Dražena Petrovića.  Već od prvog takta pjesme ‘Pametna i luda’, s kojom je otvorila večer, publika joj je općom euforijom i pjevanjem uglas pokazala kolike emocije gaji prema samoj glazbenici, ujedno vlasnici zasigurno najimpresivnijeg ženskog vokala u regiji.  

Redali su se, na oduševljenje publike, svi njeni veliki hitovi poput ‘Nije ljubav to’, ‘Svoja i tvoja’ uz pratnju uigranog i vrhunskog deveteročlanog pratećeg benda, a u širokom repertoaru na listi pjesama našlo se i par svjetskih covera među kojima se najviše istaknula izvedba ‘Show must go on’ grupe Queen. Pobjednica Eurosonga 2017. godine od gostiju je pozvala jedino Roka Blaževića, mladog splitskog glazbenika koji je uz klavir virtuozno izveo pjesmu ‘Heroj’ s kojom će nas predstavljati u Tel Avivu na ovogodišnjem Eurosongu.

Naravno da koncert nije mogao proći bez pjesme ‘Molitva’ gdje sama glazbenica nije imala ni potrebe ispustiti glas,  s obzirom da je publika bila u tom trenutku glavni vokalist. Kraljica emocija, kako je vole nazivati, možda najemotivniji trenutak koncerta pružila je prilikom izvođenja Oliverove pjesme ‘Nocturno’, razgalivši u tom trenutku sve prisutne u dvorani i samim time odavši počast legendarnom Oliveru.

Puna dva sata trajala je ova čarobna večer, a da se pitalo publiku, koncert bi se zasigurno odužio dugo u noć. Puna dojmova, i sama je Marija nakon koncerta na svojim društvenim mrežama obećala da Zagreb više neće ponovno morati čekati tri godine na njen koncert, a koliko doznajemo u pripremi su koncerti u još nekim hrvatskim gradovima.

Foto: Goran Berović