#samoljubav postala svjetska turneja, Tony Cetinski u Australiji!
15. travnja 2019.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

#samoljubav postala svjetska turneja, Tony Cetinski u Australiji!

Ljubav za sve u svim oblicima ne poznaje granice! Najbolji primjer je Tony Cetinski, čija aktualna koncertna turneja #samoljubav nije više regionalna već svjetska.

Naime, Tony će u rujnu mjesecu, na trodnevni spektakl u Australiji, a njegova koncertna odredišta su Melbourne, Sydney i Perth. Svoju će tridesetogodišnju karijeru pretvoriti u savršenu trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova, ali tu iznenađenjima nije kraj:

26.09. Melbourne (Victoria Holiday Eve)
28.09. Sydney, Max Watts
29.09. Perth (Queen’s Birthday Eve)

‘Da, krajem ljeta moj bend i ja idemo u Australiju. Zahvaljujemo se organizatorima, koji su se baš potrudili, da sve bude na vrhunskom nivou. Odlazak u Australiju, jako nas veseli, poslovno, ali i turistički. Turneja #samoljubav se tako širi i na taj nama najudaljeniji kontinent, što nas posebno veseli.’, otkrio je ovom prigodom Tony.

Sve ovo nova je potvrda Tonyjeve vrijednosti, aktualnog albuma ‘Kao u snu’ koji obiluje hitovima ‘Laku noć’, ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’ i ‘Čekam te’, turneje #samoljubav, te svega što on i njegova ekipa rade.

Koliko je publika željna odlične zabave i vrhunskog showa najbolje je pokazao prošlotjedni primjer Šibenika, kada je gotovo u jednom danu rasprodan Tonyjev koncert na tvrđavi sv. Mihovila, 19.7., pa su organizatori odmah najavili i novi 20.7..

Ne sumnjamo kako su obožavatelji u Australiji jedva dočekali dolazak Tonyja koji će im sigurno vratiti koncertima koji će se još godinama prepričavati.

Stoga ponovimo još jednom, koncertna turneja Tonyja Cetinskog #samoljubav postala je svjetska, a za koncerte u Australiji ulaznice su već u prodaji.

Foto: Mario Drausnik