Legendarni Evergrey s tri benda sljedeći tjedan u Močvari
16. travnja 2019.
Music Box (9742 Članci)
Podijeli

Legendarni Evergrey s tri benda sljedeći tjedan u Močvari

Švedske metal legende Evergrey na Uskrsni ponedjeljak (22.4.) stižu u Močvaru u pratnji još tri benda: Bloodred Hourglass, Genus Ordinis Dei i Crossing Eternity.

„Dugih 12 godina nismo svirali u Zagrebu i jako se veselimo ponovnom nastupu u Hrvatskoj. Čuli smo da dolazi i puno ljudi iz regije što nam je jako drago. Predstavit ćemo novi album, ali i odsvirati naše najveće hitove. Močvara, budite spremni za pravi metal spektakl!“ izjavili su momci iz benda.

Evergrey je nastao 1995. godine u Gothenburgu, tri godine kasnije izdali su svoj prvi album „The Dark Discovery“. Njihov jedanaesti album „Atlantic“ izašao je 25. siječnja nakon čega je uslijedila turneja u sklopu koje bend dolazi i u Zagreb. U svom specifičnom, mračnijem progressive/power izričaju bave se temama kao što su paranoja, kultovi, zlostavljanje, otmice i slično, a albumi su im često konceptualni. Članovi benda su: Tom S. Englund – vokal, gitara. Henrik Danhage – gitara, back vokal Rikard Zander – klavijature, back vokal, Jonas Ekdahl – bubnjevi, Johan Niemann – bas, back vokal.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (+ web), Dallas Music Shopu u Rijeci i Black Dog Pubu u Varaždinu. Na dan će ako ih ostane koštati 130 kuna.