Kraljica popa, Madonna, otkrila “Medellín” – prvu pjesmu s novog albuma “Madame X”
18. travnja 2019.
Music Box (5476 Članci)
Podijeli

Kraljica popa, Madonna, otkrila “Medellín” – prvu pjesmu s novog albuma “Madame X”

Kraljica popa udružila je snage s planetarno popularnim kolumbijskim pjevačem, a kao rezultat nam stiže “Medellín, čija je najava prethodnih dana uzdrmala obožavatelje.

Riječ je o prvom singlu s njenog nadolazećeg studijskog albuma “Madame X”, koji će svjetlo dana ugledati 14. lipnja! “Madame X” je kolekcija od 15 novih pjesama koje su inspirirane životom u Lisabonu, a slave dug i intenzivan odnos Madonne i latino glazbe i kulture. Pjesme su, uz engleski jezik, otpjevane na portugalskom i španjolskom, kao što je slučaj u singlu “Medellín”. Singl je naziv je dobio po jednom od najvećih kolumbijskih gradova koji se naziva i gradom vječnog proljeća, a producirao ga je Madonnin višegodišnji suradnik Mirwais.

“Lisabon je mjesto gdje se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madonna. “Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svijet nevjerojatnih glazbenika koji su ojačali moje uvjerenje da glazba predstavlja dušu svemira.”

Album je sniman u Portugalu, Engleskoj i Americi, a Madonna je na njemu surađivala s velikim producentskim imenima kao što su već navedeni Mirwais, Mike Dean i Diplo.

“Madame X” će se pojaviti u dvije verzije – standarndom i deluxe izdanju, uz već poznat popis pjesama:

Medellín ( ft. Maluma)
Dark Ballet
God Control
Future (ft. Quavo)
Batuka
Killers Who Are Partying
Crave (ft. Swae Lee)
Crazy
Come Alive
Extreme Occident **deluxe izdanje
Faz Gostoso (ft. Anitta)
Bitch I’m Loca (ft.  Maluma)
I Don’t Search I Find
Looking for Mercy **deluxe izdanje
I Rise

Foto: Steven Klein