Legendarni The Rolling Stones objavili kompilaciju najvećih hitova njihove bogate karijere!
19. travnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Legendarni The Rolling Stones objavili kompilaciju najvećih hitova njihove bogate karijere!

Nakon više od pet desetljeća profesionalne karijere, legendarni rockeri The Rolling Stones objavili su “Honk” – novu kompilaciju koja na jednom mjestu okuplja njihove najveće hitove koji su ispisali neke od najvažnijih stranica glazbene povijesti.

„Honk“ obuhvaća prepoznatljive hitove, klasike i favorite obožavatelja, od 1971. do 2016. godine, zaključno s Grammyjem nagrađenim „Blue & Lonesome“. Na standarnoj verziji kompilacije našlo se 26 pjesama, dok deluxe izdanje sadrži dodatnih 10 live snimaka pjesama izvedenih na njihovim stadionskim nastupima diljem svijeta. Među njima je uključena i izvedba pjesme „Bitch“, na kojoj im se pridružio legendarni Dave Grohl(Nirvana, Foo Fighters) te „Wild Horses“ koju je s njima otpjevala Florence Welch (Florence + The Machine).

Deset live snimaka koje se nalaze na deluxe izdanju kompilacije obuhvaćaju turneje kao što su su Zip Code Tour i No Filter Tour te su podsjetnici na izniman kantautorski i izvođački talent koji The Rolling Stones posjeduju i po kojem su poznati već više od pet desetljeća.

Kompilacija je dostupna u tri oblika – na dvostrukom CD izdanju, trostrukom LP izdanju i u digitalnom formatu. Deluxe CD izdanje sastoji se od tri dijela, dok je LP izdanje četverostruko.

The Rolling Stones jedan su od najpoznatijih bendova u povijesti glazbe. S radom su započeli 1962. godine u Londonu, a svjetsku su slavu stekli hitom „(I Can’t Get No) Satisfaction“. Bend je 1989. godine uveden u Rock and Roll kuću slavnih, a u svojoj je produktivnoj karijeri snimio nekoliko desetaka studijskih, video, kompilacijskih i live albuma. Mick Jagger, karizmatični pjevač i frontmen benda, smatra se jednim od najboljih pjevača moderne glazbe te ga je časopis Rolling Stone uvrstio na 16. mjesto iste kategorije.

“Honk” popis pjesama:

CD 1

Start Me Up
Brown Sugar
Rocks Off
Miss You
Tumbling Dice
Just Your Fool
Wild Horses
Fool To Cry
Angie
Beast Of Burden
Hot Stuff
It’s Only Rock’n’Roll (But I Like It)
Rock And A Hard Place
Doom And Gloom
Love Is Strong
Mixed Emotions
Don’t Stop
Ride ‘Em On Down

CD 2

Bitch
Harlem Shuffle
Hate To See You Go
Rough Justice
Happy
Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)
One More Shot
Respectable
You Got Me Rocking
Rain Fall Down
Dancing With Mr D
Undercover (Of The Night)
Emotional Rescue
Waiting On A Friend
Saint Of Me
Out Of Control
Streets Of Love
Out Of Tears

CD 3 – Live Tracks

Get off My Cloud
Dancing With Mr D
Beast Of Burden (with Ed Sheeran)
She’s A Rainbow
Wild Horses (with Florence Welch)
Let’s Spend The Night Together
Dead Flowers (with Brad Paisley)
Shine A Light
Under My Thumb
Bitch (with Dave Grohl)

Foto: Louis Sanchis