Bajaga, Nola i Marko Nastić nova pojačanja fantastičnog trećeg Sea Star festivala!
23. travnja 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Bajaga, Nola i Marko Nastić nova pojačanja fantastičnog trećeg Sea Star festivala!

Bajaga, jedan od najvećih i najvažnijih rock autora našeg podneblja sa svojim će Instruktorima u subotu 25. svibnja pojačati zvjezdani line up fantastičnog trećeg Sea Stara koji predvode najveća hip hop grupa u povijesti Wu-Tang Clan, elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umjetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi!

Nakon što je lani oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj pozornici Exita, u Umag stiže na Tesla stage gdje donosi bezbroj hitova iz 35 godina besprijekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije diljem regije. Bit će to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo podijele pozornicu u Hrvatskoj nakon što su prošle godine održali veliku lekciju iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštivanja u najboljem dobrosusjedskom duhu. Uz Bajagu i Instruktore svoj nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio je i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obilježava 25 godina rada.

Udarnoj elektroničkoj postavi koju predvode Sven Vath i Nina Kraviz, pridružit će se i beogradski techno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ica Lady Lee, dok će warm up za rap bogove Wu-Tang Clan pripremiti regionalni hip hop doajen Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama pozornica Exotic Laguna i Silent Octopus poznata je većina glazbenog programa Sea Star festivala, što znači da je pravo vrijeme za početak prodaje jednodnevnih ulaznica. Sutra, u srijedu 24. travnja, točno u 10:00, stižu prve jednodnevne ulaznice po poklon cijeni od svega 149 kn. Ova izuzetna cijena donosi čak 40% popusta u odnosu na finalnu, a na snazi bit će najdulje 24 sata ili znatno kraće ukoliko se već tijekom dana rasproda kompletna serija po ovoj, prvoj i najboljoj cijeni.

Objavom novog vala kompletirane je velika većina programa po danima dvije glavne pozornice festivala – Tesla stagea i Nautilus Arene. U petak 24. svibnja glavnu pozornicu zauzeti će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante i britanska trap-jazz zvijezda IAMDDB, a uz njih i regijski asovi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub).

U subotu, 25. svibnja, Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te Mahmuta Orhana, Lady Lee i Phat Phillieja. Program na stadionu, složen u suradnji s Klubskom scenom donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique. Uz njih potvrđena je dvodnevna postava za „najtišu“ pozornicu Sea Stara, Silent Octopus, koju čine Kiki B., Sin i Indy dok će atmosferu na Exotic Laguni obje večeri nabrijavati MC Choma, Tito, Jovan M i DJ Sesha.

Najbržima jednodnevne ulaznice za samo 149kn!

Početak prodaje jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 149 kuna i uz uštedu od 40% starta 24. travnja točno u 10:00 i traje samo 24 sata ili do isteka zaliha. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 400 kn, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 259 kn, uz uštedu od 35% od konačne cijene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 750 kn. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

Foto: Nikola Knežević