Bebè Na Volè krajem mjeseca u KSET-u
1. svibnja 2019.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Bebè Na Volè krajem mjeseca u KSET-u

Prošle godine Adam Semijalac, poznatiji kao Bebè Na Volè, izbacio je fenomenalan album pod imenom “Hate is a Wonderful Thing”, koji je promovirao na jesen u Vintage Industrial Baru, a dodatno ukorijenio u naše uši rasprodanim koncertom u Sax!-u.

Album Hate is a Wonderful Thing diskutiran je kao jedan od najboljih rock albuma protekle godine, počivajući na blues korijenima dovedenim do savršenstva na proteklom albumu Time of Great Depression, predstavlja kombinaciju stilova utemeljenih na Adamovom radu još i prije solo karijere. Poruku albuma Adam je objasnio kroz tamne, ali emocionalne stihove kroz pjesme “Never Got Over”, “Dogs and Horses”, “So What” i ostale. Adamova moćna gitara popraćena jednostavnim otkucavanjem ritma u kombinaciji s njegovim surovim vokalom daje albumu iskonski zvuk koji rijetko tko (ako itko) na današnjoj alternativnoj sceni može proizvesti.

Koncerti u Vintageu i Sax!-u dokazali su da nastup one man banda itekako može ispuniti cijeli zvučni spektar, pružajući prisutnima energiju i dinamiku i više nego očekivanu od jednog blues koncerta. KSET, kao jedan od najstarijih alternativnih klubova u Zagrebu predstavlja idealan teren da Adam opali jedan eksplozivni blues vole po svima prisutnima.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 40 kuna, a na dan koncerta 50 kn.