Mladi pjevač Jakov Mađarić predstavio singl autorice ovogodišnje pjesme za Eurosong
2. svibnja 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Mladi pjevač Jakov Mađarić predstavio singl autorice ovogodišnje pjesme za Eurosong

Novi singl mladog pjevača prepoznatljivog vokala Jakova Mađarića „Kako si dospjela tamo“ rezultat je započete suradnje s poznatom autoricom Andreom Čubrić čije pjesme prati najmodernija produkcija koja nije zaobišla ni najnoviji uradak ovog talentiranog Slavonca. 

Nakon odlično prihvaćenih „Ljubavi sam žedan ostao“ i „Kišobran“, Jakov se ovoga puta odlučio za još progresivniji zvuk za koji su zaslužni Andrea Čubrić te Marijo Luketa programing/mix/master.  Ova suradnja pokazuje glazbeni smjer u kojem Jakov želi nastaviti svoju karijeru, nudeći publici radiofonične pjesme koje su u skladu s trendovima svjetske glazbene produkcije.

“Nova suradnja, novi projekt i možda i još mnogi drugi baš u ovoj kombinaciji… sve je započelo kada nas je spojila zajednička poznanica. Autorica ovog moćnog teksta i još moćnije glazbe/produkcije je jedna od najjačih autorica na domaćoj sceni, Andrea Čubrić koja je zajedno s Marijom Luketom sažela veliku priču u nešto više od tri minute koje su baš po mojoj mjeri. Apsolutno su pogodili svaku emociju, sliku i zvuk koja će u svakom probuditi sjećanje na neke stare, prošle ljubavi… ili pak staviti „čvrsti“ upitnik kako bi promislili o svojim postupcima i ne zapitali se „KAKO SI DOSPJELA TAMO?“. Izuzetno sam sretan što mogu raditi s ovim timom, a ponajviše s osobom koja „proizvodi“ najhrabriji i najmoderniji zvuk u Hrvatskoj i još hrabrije tekstove, s ženom koja je napisala HEROJski tekst za pobjednika Dore 2019” – rekao je o suradnji Jakov Mađarić

Pjesmu prati emotivan spot za čiju je režiju odgovoran Josip Grizbaher.

Osim što pjeva, Jakov je i glazbeni urednik te voditelj na radio postaji Našice pa svakodnevno prati aktualnosti iz svijeta glazbe u koji je i sam spremno zakoračio snimivši pjesme koje potpisuju njegovu zanimljivu osobnost.