Madonna otkrila još jednu pjesmu s nadolazećeg albuma! Poslušajte “I Rise”!
3. svibnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Madonna otkrila još jednu pjesmu s nadolazećeg albuma! Poslušajte “I Rise”!

Nakon što je glazbeni svijet očarala fenomenalnim nastupom na Billboard Music Awards i izvedbom aktualnog singla “Medellin” ft. Maluma, kraljica popa nastavlja nas ugodno iznenađivati – i to objavom nove pjesme! Upravo je danas svjetlo dana ugledala njena snažna balada “I Rise”.

Pjesmom “I Rise” Madonna nastavlja predstavljati novi studijski album “Madame X”, koji će biti objavljen 14. lipnja. Ovo je druga od ukupno pet pjesama koje će biti predstavljene fanovima uoči objave iščekivanog izdanja. Kako je već i otkriveno, pjesme čiju objavu možemo očekivati u narednim tjednima su “Crave” ft. Swae Lee (10.05.), “Future” ft. Quavo (17.05.) te “Dark Ballet” (07.06.).

“Napisala sam “I Rise” kako bi svoj glas dobili svi marginalizirani ljudi, koji imaju osjećaj da nemaju priliku izreći glasno svoje stavove” otkriva Madonna i nastavlja “Ove godine se obilježava 50 godina Pride-a i nadam se da će ova pjesma ohrabriti sve pojedince da budu tko i što jesu, i da zavole sami sebe”.

A upravo će ovog vikenda GLAAD – najveća svjetska organizacija za zaštitu LGBTQ prava, dodijeliti Madonni nagradu Advocate for Change, za njen izniman doprinos za LGBTQ zajednicu. Nagradu će joj uručiti ove subote, 4. svibnja, kada se u New Yorku održava 30th Annual GLAAD Media Awards. Madonna će tako postati druga osoba – i prva žena u svijetu, kojoj je dodijeljeno ovo priznanje.

Kako je već i spomenuto, novom pjesmom “I Rise”, nastavlja se najavljivati Madonnin novi album “Madame X”, koji donosi ukupno 15 pjesama, inspiriranih njenim životom u Lisabonu i portugalskom kulturom. U produkciji albuma pomogli su joj Mirwais, Mike Dean, Diplo…

Foto: Promo