Nježnija verzija “Snifa san glu” kao najava live DVD/CD izdanja Kawasaki 3P-a
9. svibnja 2019.
Music Box (7112 Članci)
Podijeli

Nježnija verzija “Snifa san glu” kao najava live DVD/CD izdanja Kawasaki 3P-a

Osam naočitih mladića okupljenih u jedinstvenu grupu Kawsaki 3p koja s punim pravom slovi za jednu od originalnijih pojava na domaćoj glazbenoj sceni izbacili su video, akustičnu verziju hita preuzetog s njihovog  debi albuma – ‘Snifa san glu’. Video je snimljen uživo te je predstavio nježniju stranu benda čiji  neslužbeni slogan inače slovi ”asfalt-šank-brzina-tribina”, ali tako to valjda ide kad iza sebe imaš 25 godina ”radnog” iskustva.

Radiofoničnija verzija tog ultimativnog underthita, snimljena je prošle godine u Teatru &td gdje su K3p zajedno s brojnim fanovima tijekom dvije vruće,  odlične večeri proslavili 25. rođendan.

Godinu kasnije 17. svibnja, dijelovi oba koncerta bit će objavljeni na live DVD/CD izdanju”25 godina x Teatra &TD”. Koncertno, obljetničko izdanje objavit će Dancing Bear, izdavačka kuća s kojom K3p surađuje od 2003. godine do danas.

Obratite pažnju na 17. svibnja i svratite 18. u Route 66 u 12:00 h na slavljeničku promociju ovog jednog, jedinog, jedinstvenog benda – Kawasaki 3p. Bend se trenutno nalazi na putovanju prema Novom Sadu i Beogradu gdje će održati koncerte, a u subotu 11. svibnja možete ih uloviti u Zagrebu u Zapruđu.

Foto: Nikola Knežević