Zagreb Beer Fest odgođen za jedan dan zbog vremenskih neprilika!
13. svibnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Zagreb Beer Fest odgođen za jedan dan zbog vremenskih neprilika!

Program prvog dana Zagreb Beer Festa koji se trebao održati u četvrtak, 16. svibnja,  prebacuje se na ponedjeljak 20. svibnja zbog vremenskih neprilika.

Urban &4, Boris Štok, J.R. August, ESC Life i Headoneast pred zagrebačku publiku će na pozornicu Zagreb Beer Festa stati s nekoliko dana zakašnjenja, a Zagreb Beer Fest službeno će biti otvoren u petak 17. svibnja.

Morcheeba, Psihomodo Pop, Detour, Jonathan, Boris Štok, Punčke i Svemirko samo su neka od imena koja će nastupati u četiri dana trećeg Zagreb Beer Festa. Osim glazbenog programa, u suradnji s Tvornicom Kvizova i Iskonom, ZBF i ove godine predstavlja pub kviz kojeg će voditi Morana Zibar, poznata lovkinja TV kviza Potjera, a pitanja publici priprema isti tim ljudi koji ih sastavlja i za Potjeru. Posebnost kviza će biti i jedinstveno ozračje nalik pikniku, s osiguranim dekicama na kojima će se prijavljeni timovi boriti za vrijedne nagrade. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem Facebooka, a kviz će se održati u subotu 18. svibnja.

Zagreb Beer Fest ove godine je proširio food corner, a u ponudi će biti i oko 180 vrsti piva. Ulaz na festival je besplatan, a organizator je YEM.

Foto: Nikola Knežević