Brian May iznio šokantne podatke o filmu “Bohemian Rhapsody”!
14. svibnja 2019.
Nikola Knežević (2672 Članci)
Podijeli

Brian May iznio šokantne podatke o filmu “Bohemian Rhapsody”!

Brian May, gitarist grupe Queen u intervjuu za BBC Radio 2 iznio je podatke o filmu “Bohemian Rhapsody” koje vjerojatno nitko od nas nije znao.

Film je osovjio niz nagrada, uključujući četiri Oscara i dva Zlatna globusa, a sada je Brian May otkrio kako grupa Queen nije zaradila niti jednu funtu od ovog filma. Inače, ovaj biografski film zaradio je više nego bilo koji drugi u povijesti, no istaknuo je kako se tek treba vidjeti hoće li preostali članovi benda imati kakve novčane koristi od njega. Cijela priča razvijala se 12 godina, kaže, te nitko nije ni sanjao da će tako dobro proći. “Ovo je nešto kao film od milijardu dolara”, rekao je May i dodao:

“Morao sam se nasmijati neki dan zato što postoji jedna stvar na papiru koja kaže kako ćemo se obogatiti od ovog filma. Da samo znaju. Čuli smo se prije nekoliko dana s računovođom i nismo do sada zaradili niti funtu od filma. Nije li to smiješno? Koliko film treba biti uspješan da bi zaradili neki novac? Ljudi ne shvaćaju, ali postoji puno osoba koji će uzeti dio kolača od zarade”, naglasio je.

Ranije ove godine rečeno je kako je moguće da će se raditi nastavak, a Rudi Dolezal, koji je radio video spotove Queena, uključujući “One Vision”, rekao je kako se očekuje da menadžer Jim Beach podrži drugi biografski film o bendu.

Izvor: NME

Foto: Sara Al Hamad