Metalci iz Amerike, Islanda i Njemačke na čelu s Lividity i Sacrificial Slaughter dolaze u Attack!
14. svibnja 2019.
Music Box (7330 Članci)
Podijeli

Metalci iz Amerike, Islanda i Njemačke na čelu s Lividity i Sacrificial Slaughter dolaze u Attack!

Abyssal Booking u suradnji s AKC Attack najavljuje death metal koncert na kojem će nastupiti po prvi put u Hrvatskoj, Lividity, zatim Sacrificial Slaughter, Devine Defilement, Bastard’s Asylum i Bowel Evacuation.

Nastali davne 1993. godine kao one man band, Lividity iza sebe imaju hrpu izdanja. Od toga pet albuma, zadnji, Perverseverance je izdan krajem prošle godine i predstavljaju ga na ovom touru. Svirali su na nekolicini velikih festivala (Obscene Extreme, Party San, Mountains of Death, Fuck the Commerce itd), a ovo im je peti europski tour. Na dva su išli sa Masterom koji smo imali prilike vidjeti 2018. u Akc Attack!!

Sacrificial Slaughter, pet manijaka iz Kalifornije, već 18 godina dostavlja svoju verziju death metala masama. Iza sebe imaju tri albuma i par splitova. Zadnje izdanje im je 3 way split s Coathanger Abortion i Rottenness.

Devine Defilement, islandski death metal iz Reykjavika, nastao je 2016. godine i na ovom touru predstavljaju svoj album prvijenac! Bastard’s Asylum, četiri tipa koja kažu da rade najagresivniju i najtežu glazbu koju možeš pronaći u Južnom Wisconsinu, treći su bend iz SAD-a na ovom touru, prvi puta također kod nas! Njemački tupa tupači ili oink oinkeri Bowel Evacuation? Može. Postoje već 8 godina, iza sebe imaju 2 splita, album i demo. Fenomenalan goregrind za fanove Spasma, Gutalaxa, Guta, Cock and Ball Torturea i related bendova.

Koncert je na rasporedu 20. svibnja, a bit će održan u Attacku. Upad je 65 kuna, a ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kluba.