Poslušajte “Tough Love” – novi Aviciijev posthumni singl!
14. svibnja 2019.
Music Box (7282 Članci)
Podijeli

Poslušajte “Tough Love” – novi Aviciijev posthumni singl!

Skoro u potpunosti dovršen u trenutku Aviciijeve tragične smrti, „Tough Love“ je drugi singl s njegovog nadolazećeg albuma.

Naziva „TIM“, album će biti kolekcija 12 pjesama koje su na inicijativu njegove obitelji dovršili Aviciijevi najbliži suradnici. Pjesmu su dovršili Vincent Pontare i Salem Al Fakir, poznati i kao producentski duo Vargas & Lagola (Katy Perry, Swedish House Mafia, David Guetta). Konačan rezultat odraz je Aviciijeve vizije pjesme: „Ova pjesma mora biti duet. Bilo bi odlično da ju otpjeva ljubavni par ili dvoje glazbenika koji toliko često surađuju da ih se smatra parom.“, napisao je u svojim bilješkama. Ta mu se želja ispunila jer se pjesmi kao gostujući vokal pridružila Vincentova žena Agnes.

Na dan objave singla „Tough Love“ predstavljen je i video u kojem producenti Pontare i Fakir otkrivaju kako je pjesma nastala te kako su Avicii i Chris Martin, frontman popularne skupine Coldplay, uvjerili Vincenta da snimi vokale za službenu verziju singla:

„Tough Love“ će se naći na posthumnom Aviciijevom albumu „TIM“, s kojeg je već predstavljen singl „SOS“. Pjesmu je otpjevao Aloe Blacc, čija je vokalna izvedba bila bitan dio Aviciijevog hita „Wake Me Up“. Singl „SOS“ objavljen je i na producentovom YouTube kanalu, a prati ga dirljiv Fan Memories video, koji sadrži poruke njegovih obožavatelja iz čitavog svijeta.