Ritam nereda singlom i spotom “Tuđe zastave” najavljuje nastup na MetalDaysu!
18. svibnja 2019.
Music Box (6305 Članci)
Podijeli

Ritam nereda singlom i spotom “Tuđe zastave” najavljuje nastup na MetalDaysu!

Novosadski sastav Ritam nereda ne prestaje iznenađivati. Nedavno su, pravo niotkuda, izbacili novi singl koji prati politički angažiran spot “Tuđe zastave”, a kako je upravo potvrđeno bend će nastupiti na najvećem regionalnom metal festivalu – MetalDays u Sloveniji.

Ritam Nereda će nastupiti u utorak 23. srpnja na Boško Bursać pozornici, a nastupe na festivalu su potvrdili i velika imena kao što su Dimmu Borgir, Arch Enemy, Demons & Wizards, Tarja Turunen, Dream Theater, Architects i mnogi drugi.

“Radujemo se što ponovo imamo priliku nastupati tamo. Ovo nam nije prvi put i znamo što očekujemo. To je sjajan festival s nevjerojatno lijepom prirodom svuda okolo. Mi ćemo kao i uvijek dati svoj maksimum što se nastupa tiče”, ističu iz benda.

Spot za pjesmu “Tuđe zastave” je objavljen 1. svibnja na njihovom YouTube kanalu i sada je već izvjesno da bend radi na novom albumu. Sve što su željeli reći ovog trenutka čini se da su rekli kroz tekst i jasnu poruku koja se vidi u spotu – a to je paljenje bijele zastave.

Foto: Marko Ristić