Ervin Baučić & Branko Bogunović Pif na otvorenju Ljetnog vrta Vintagea
26. svibnja 2019.
Music Box (8699 Članci)
Podijeli

Ervin Baučić & Branko Bogunović Pif na otvorenju Ljetnog vrta Vintagea

U petak 7. lipnja Vintage Industrial Bar poziva vas na prvi dan vikend otvorenja zelene oaze Savske 160, njihovog Vintage Ljetnog Vrta.

Uz nove šljašteće vizualne dodatke koje su uglazbili u ovaj poseban eksterijer, uživat ćete i u izvedbi dvojice vrhunskih majstora – opernog-rock pjevača i glumca Ervina Baučića i virtuoza na gitari Branka Bogunovića Pifa. Upad je naravno free, kao i na sav sadržaj u vrtu kroz ljeto.

Operni, ali prije svega rock pjevač i glumac, Ervin Baučić, rođeni Omišljanin, zasigurno vas je osvojio nekom od svojih izvedbi u zadnjih +20 godina. Jednom prilikom izjavio je: “Glazba je moja prva ljubav, posebno rock ‘70-ih i blues, ali ne stignem konkretno raditi s nekim bendom. Imao sam sreću raditi s izvanrednim glazbenicima od dolaska u Zagreb 1996., s kojima i dalje surađujem, pa si povremeno priuštim neki rock koncert za dušu.” U kazališnim izvedbama može se pohvaliti s ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Šišmiš’, ‘Briljantin’, ‘Aida’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Mamma Mia!’… Nebrojeno puta je surađivao s Big bandom HRT-a, a vlasnik je brojnih nagrada.

Branko Bogunović Pif je odličan gitarist, koji je bio član nekih od vječnih hrvatskih rock bendova – Animatori, Drugi Način i Plava Trava Zaborava, a zadnjih godina nastupa kao solist s gitarističkim recitalom Crossover Guitar te je svirao prateću gitaru legendarnoj Zdenki Kovačiček. Ne treba zaboraviti da je i aktivan kao slikar, a u mlađim danima je radio kao crtač u Zagreb Filmu.

Foto: Emanuela Tomino