Fluentes obukli novi singl u ljetnu haljinu!
26. svibnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Fluentes obukli novi singl u ljetnu haljinu!

Njihov talent za glazbu je neupitan što pokazuju i mnogobrojni singlovi grupe Fluentes koji su redovito na listi Top HR 40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj, a Goran Bošković, frontmen grupe, nedavno je s Ellom Dvornik, sudjelovao i u glazbenoj emisiji „Zvijezde pjevaju“ i pokazao da mu odlično leži i uloga mentora.

„Ljetna haljina“ je njihov novi, fenomenalni singl koji ulazi u uho već na prvo slušanje. Priča je to o propuštenim prilikama, strpljenju i najljepšoj, idealnoj ljubavi. Ova pjesma dugo je dijelom Fluentesa i jedna od omiljenih pjesama njihovih fanova te ju se često može čuti u liveu.

“Engleska verzija postoji već desetak godina i iskreno, mislio sam da nikada neću napisati tekst na hrvatskom jeziku za ovu pjesmu. Engleski tekst je bio dobar, imao je svoju priču i atmosferu za koju sam osobno mislio da nikada neću moći ponoviti na nekom drugom jeziku a posebno ne na našem tvrdom hrvatskom. Međutim, već neko vrijeme sam nadahnut. Okružen sam dobrim ljudima, dobrom vibrom i s puno ljubavi. U bendu smo si kliknuli baš dobro: kužimo se, pa stvaramo, sviramo i radimo jako puno i lijepe stvari događaju se same od sebe. U studiju rad je jednostavan, sve ide logično i dobro – i ova pjesma kruna je svega toga. Baš se veselimo dovršetku albuma, a mislimo da će “Ljetna haljina” malo skratiti to čekanje“ – izjavio je Goran Bošković.

Uskoro će „Ljetna haljina“ dobiti i svoj službeni video broj, a do tada uživajte u lyric videu: