Lucky Chops vraćaju se u Hrvatsku povodom objave prvog studijskog albuma
30. svibnja 2019.
Music Box (6923 Članci)
Podijeli

Lucky Chops vraćaju se u Hrvatsku povodom objave prvog studijskog albuma

Njujorkška brass funk atrakcija, Lucky Chops, koja je svjetsku slavu stekla svirajući na stajalištima podzemne željeznice, nakon 13 godina postojanja upravo završava svoj prvi studijski album.

Tim povodom kreću na turneju u sklopu koje će 24. listopada posjetiti i Zagreb. Svoj treći zagrebački koncert održat će na mjestu gdje su i prvi puta nastupili – u velikoj dvorani kluba Boogaloo. Dolaze nam u aktualnoj postavi Josh Holcomb (trombon), Joshua Gawel (truba), Daro Behroozi (Bass klarinet, tenor saksafon), Charles Sams (bubnjevi) i Raphael Buyo (suzafon).

Uz postojeći repertoar i izvedbe poput „Buyo“, „Danza“, „Walter Jam“, „Familiar Places“ i druge, imat ćemo priliku čuti i nove materijale s njihova prvog studijskog albuma poput „Pizza Day“, „Traveler“ i „Full Heart Fancy“.

Ova energična petorka i dalje nastavlja s misijom vraćanja života glazbenoj industriji, a svojom posvećenošću i konstantnom glazbenom edukacijom žele nadahnuti sljedeće generacije glazbenika.

Ulaznice za ovaj spektakulrani show u pretprodaju kreću 31.5. po cijeni od 140 kn putem Entrio i Eventim sustava, a mogu se kupiti i u Dirty Old Shopu, Rockamark knjižari te na blagajni kluba Boogaloo. Ulaznice na dan koncerta (ukoliko ih ostane), u prodaji po 160 kn.