Moby otkazao sve nastupe nakon rasprave s Natalie Portman i vrlo čudnog Instagram posta!
1. lipnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Moby otkazao sve nastupe nakon rasprave s Natalie Portman i vrlo čudnog Instagram posta!

Moby je uvijek bio jedan od najzanimljivijih glazbenika na svjetskim pozornicama, ali i jedan od onih koji nikada nije imao dlake na jeziku. Često je znao pretjerati, ali često je znao reći ono što svi misle.

U svojim novim memoarima pod nazivom “Then It Fell Apart” naveo je kako je izlazio s Natalie Portman u njezinim tinejdžerskim godinama, no glumica je tu informaciju opovrgnula. Navodno je to razlog zbog kojeg je Moby otkazao svoje pojavljivanje u Londonu i Hay Festivalu ovog vikenda.

“Moby otkazuje sva nadolazeća javna pojavljivanja do daljnjega. Ispričavamo se zbog ove neugodnosti. Novac od kupnje ulaznica bit će vraćen na mjestima na kojima su ih obožavatelji kupili. Svi oni koji su posjedovali ulaznicu dobit će Mobyjeve potpisane bookplateove”, piše na službenim društvenim mrežama Mobyja.

Nakon što je glumica opovrgnula njegove tvrdnje Moby je odmah reagirao na Instagramu s postom, koji je sada već izbrisan. Napisao je kako se sigurno zabunila jer su doista izlazili. Potom je izašao još jedan, ali vrlo čudan Instagram post u kojem Moby kaže kako je za sve on kriv i kako se povlači iz javnosti na jedno određeno vrijeme.

“Nakratko ću otići. Ali prije nego što to učinim ispričavam se još jednom i želim reći kako je sve ovo moja krivica. Ja sam taj koji je objavio knjigu bez da sam je pokazao ljudima o kojima sam pisao. Ja sam taj koji je bio arogantan. Ja sam taj koji se ponašao nepromišljeno i bez poštovanja, i 2019. i 1999. godine. Očito nitko nije kriv osim mene. Hvala vam i žao mi je. Moby”, napisao je.

Foto: Promo