PREMIJERA: Splitski rockeri The Splitters novim singlom i spotom pokazali kako izgleda život na ekranu!
4. lipnja 2019.
Music Box (9677 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Splitski rockeri The Splitters novim singlom i spotom pokazali kako izgleda život na ekranu!

“Život na ekranu”, novi je singl sve uspješnijih splitskih rockera The Splitters koji su se javnosti predstavili početkom godine odličnim singlom “Oboji me”.

Svi će se složiti kako život na ekranu nije toliko jednostavan kako mislimo da jest. No, svemu je došao kraj, barem sudeći po tekstu nove pjesme The Splittersa:

“Svi su sretni u svom malom raju, svi sve znaju, prozor je na dlanu. Nama je dosta života na ekranu!”

Cijela priča savršeno je uklopljena u video spot kojeg je radio Stipe Ninčević (scenarij i režija), a koji prikazuje kako izgleda život na ekranu iz potpuno druge percepcije. Oni koji žive život na ekranu nekada i nisu svjesni što se oko njih događa i u što se život oko njih pretvara. Upravo su se o tome zapitali i članovi The Splittersa, odnosno glavni protagonist spota Josip Senta.

“Zar ne vidiš što se događa?
Izvedi me van
Zar ne vidiš u što se pretvaram?”

Glazbu, tekst i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend koji je pjesmu snimao u tonskom studiju “Deva” u Splitu, a miks i mastering radio je Goran Martinac u Croatia Records studiju.

“Život na ekranu” najavljuje prvi studijski album benda na hrvatskom jeziku, a koji će biti objavljen za Croatia Records. Retro vokal, žestoki riffovi i radiofonične melodije već su došle do jednog dijela publike, ali pravo vrijeme za The Splitterse tek dolazi.