Mile Kekin pronašao savršenu mjeru za kvalitetan beton!
5. lipnja 2019.
Music Box (10876 Članci)
Podijeli

Mile Kekin pronašao savršenu mjeru za kvalitetan beton!

Mile Kekin objavio je spot za singl “Beton” ususret nastupu s bendom u dvorištu zagrebačke The Garden Brewery u četvrtak 6. lipnja.

Beton nije samo minijatura o adolescentu razapetog između strogog oca i zgodne susjede. To je također podsjetnik koliko je važno zalijevati svježe izlivenu betonsku ploču po ljetnim vrućinama. Posvećena je svim klincima koji su, kao ja, morali dodavati, kositi, farbati i općenito pomagati očevima oko kuće, dok se drugi već ljube jezicima. Zahvalio bih se režiseru spota Filcu, koji je i našao prave slike i idealne glumce za ovaj kratki film o stasanju i odrastanju. Dramaturginja Tea Matanović u ulozi susjede i Teo Kiš talentirani student likovnih umjetnosti  ispali su savršeni par, barem u mašti“, rekao je Mile Kekin o pjesmi „Beton“ koji je njegov službeni šesti singl skinut s hvaljenog solo albuma „Kuća bez krova“.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora u The Garden Brewery predstavlja samostalni album koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u dvorište pivovare Kekin dolazi u punoj postavi s pratećim bendom.

Dan počinje Tomo Šunjić s DJ setom, vrata se otvaraju u 17:00, dok koncert počinje u 20:00.

Ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Foto: Roberto Pavić