“Kruško”, novi spot Rezervi!
8. lipnja 2019.
Music Box (8217 Članci)
Podijeli

“Kruško”, novi spot Rezervi!

Mnogi su upali u njihovu zamku pa je vrijeme da se priča sa sjajnim albumom prvijencem „Ravno u zamku” i zaključi. A postoji li bolji odabir za zaključiti najbolju rock ‘n’  roll priču od spota za pjesmu „Kruško”, šest singl s albuma.

„Pjesma je, nećete vjerovati, nastala iz jedne techno pjesme koju je naš klavijaturist Leon složio pa smo iz nje izvukli dio teksta i na probi uz Tomu i Kleška ona se pretvorila u ovo što sada možete čuti. Čak smo i tu Leonovu techno verziju pjesme mislili uvrstiti na album, ali smo putem zaboravili na nju. Za “Kruška” smo se odlučili jer smo dojma da ona idealno predstavlja kako bend zvuči uživo. Spot smo snimali u podgorskom kinu “Mediteran” pod redateljskom palicom Milana Latkovića s kojim surađujemo već dugo i uspješno. Nadamo se da će te uživati”, poručile su Rezerve.

I te kako ćete uživati jer „Kruško” najbolje sumira ono što Rezerve jesu – energični rock ‘n’ roll bend koji spaja romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. Pred njima je svjetla budućnost, a vrhovi mnogih regionalnih top listi i Rock&Off nagrada „Veliki prasak” za najbolji novi bend to i potvrđuju – Rezerve su jedan od najperspektivnijih rock bendova mlađe generacije.