Tús Nua novim singlom “Ride” najavljuju drugi album!
14. lipnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Tús Nua novim singlom “Ride” najavljuju drugi album!

Nakon sjajnih kritika na prvi album “Horizons” i brojnih koncerata diljem Hrvatske i regije, Tús Nua su objavile novi singl “Ride”.

Radi se o pjesmi kojom najavljuju drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati iduće godine. Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom. Produkciju potpisuje More-Magnets.

Novom pjesmom Tús Nua najavljuju i nove koncerte u Hrvatskoj i regiji. Prvi koncert bit će na zagrebačkom INmusic festivalu za nekoliko dana gdje nastupaju 26. lipnja, 29. lipnja će svirati u klubu Kotač u Puli, dok će u srpnju svirati na Wrong Festu u Pančevu. Tús Nua najavljuju i europsku turneju za jesen ove godine, no više detalja će biti poznato uskoro.

Podsjetimo, album “Horizons” objavile su 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i “Fight!” koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana. Cure su svirale i kao support bendu God Is An Astronaut.

Novi singl može se preuzeti besplatno (ili uz donaciju) na Bandcamp stranici Tús Nua, a dostupan je i na svim ostalim digitalnim servisima poput YouTubea, Deezera, iTunesa te Spotifyja.

Foto: Filip Filković Philatz