Ljeto, ljubav, ples i ritam u Frankinom novom ljetnom singlu i video spotu
17. lipnja 2019.
Music Box (7890 Članci)
Podijeli

Ljeto, ljubav, ples i ritam u Frankinom novom ljetnom singlu i video spotu

Pozitivna, moderna i plesna pjesma “Ljubav, ništa više” novi je Frankin ljetni hit singl kojim najavljuje rad na svojem novom, drugom studijskom albumu.

Franka ne krije svoju zaljubljenost u pjesmu:
“Ljeto, ljubav, ples i ritam…moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi! Obožavam onaj trenutak kad čuješ pjesmu i osjetiš sreću! Upravo to mi se dogodilo s pjesmom ‘Ljubav, ništa više’. Melodija je to koja me prati od trenutka kad sam ju snimila!”

Glazbu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, a aranžman i produkciju po prvi puta zajednički potpisuju Branimir Mihaljević i njegov sin Marko.
“Ljubav, ništa više ima zaista lijepu poruku. Pustite melodiju da vas vodi, neka bude vaša pjesma ljeta uz koju ćete doživjeti nezaboravne trenutke koje ćete veselo nositi u sebi.”, poručuje Franka.

Video spot za pjesmu sniman je na lokacijama njezinog rodnog grada Labina, što je svojevrsna zahvala za dosadašnju potporu koju su joj pružali.

“Jako sam željela plesati u ovom spotu pa smo osmislili šarenu, zabavnu i veselu priču. Prekrasan sunčani dan u Labinu pretvorio se u pravi filmski set. Turisti su sa zanimanjem pratili dok su scenski radnici postavljali štandove s voćem, prodavaonicu sladoleda i ostale scene. U trenu se cijeli stari grad pretvorio u scenu iz mjuzikla. Bilo je čarobno!”, zaključila je Franka.

U spotu osim plesača, njezinih prijatelja, sudjeluje i Frankina sestrična Iskra pas OskarRežiju potpisuju Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a koreografiju Igor Barberić. Scenografiju su osmislili Robert Šumaković i Jasenka Tudor Bevanda.