Konavosko polje u Čilipima ovog ljeta osvojit će Vojko V, Elemental i Otpisani klan
18. lipnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Konavosko polje u Čilipima ovog ljeta osvojit će Vojko V, Elemental i Otpisani klan

MOBA je naziv je koji se koristi(o) za veće radne akcije (berba grožđa, skupljanje sijena, berbu maslina itd.), tj.  okupljanje radne snage s ciljem što bržeg i kvalitetnijeg obavljanja posla, ali i s važnim društvenim podtekstom koji podrazumijeva zajedništvo, solidarnost i uzajamno pomaganje.

A MOBA je ujedno i naziv manifestacije koja se održana na Konavoskom polju u Čilipima. Cilj manifestacije je obogatiti kulturnu, glazbenu i turističku ponudu Konavala kroz koncerte, radionice, prezentacije i edukaciju, ali i okupiti ljude u samoj organizaciji i provedbi, ljude iz raznih sfera društvenog djelovanja; glazbenika, likovnih umjetnika, zanatlija, brojnih volontera iz cijelih Konavala.

Ovog ljeta u Konavosko polje u Čilipima osim publike i entuzijasta spustit će se i Vojko V, Elemental i Otpisani klan koji će nastupiti na lokaciji gdje je u sklopu prošlogodišnje Mobe izgrađena kućerica. Savršen ambijent, vrhunski glazbenici i brojne aktivnosti, radne akcije, zbijanje stogova, izložbe…sve to prvog dana ljeta u Konavlima.
Ili što bi rekli organizatori – svi “doje u poje”!

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti na ovim lokacijama:
Celtic bar Beflast, Dubrovnik
Gusar Mlini
Caffe bar Bili, Zvekovica
Caffe bar Love, Cavtat
Sierra Čilipi
Volat bar

Na dan koncerta cijena karte na ulazu je 70 kuna.

Foto: Nikola Knežević