Korn upravo objavili novu pjesmu i najavili album!
26. lipnja 2019.
Nikola Knežević (2632 Članci)
Podijeli

Korn upravo objavili novu pjesmu i najavili album!

Američki nu metalci Korn najavili su novi studijski album “The Nothing”, što će biti prvi album od 2016. godine i “The Serenity of Suffering”.

Album će biti objavljen za Roadrunner Records/Elektra 13. rujna, a najavljen je novim singlom “You’ll Never Find Me”. Posebno zanimljiva je objava frontmena Jonathana Davisa povodom izlaska albuma:

“Mali broj ljudi je svjestan magnitude i važnosti Zemlje. Dobro/zlo, tama/svjetlo, blaženstvo/mučenje, gubitak/dobitak, nada/očajanje – svi oni zajedno postoje i upleteni su u svaki trenutak našeg života. Nije to nešto što možemo odabrati ili voditi, već treba biti svjestan prisutnosti koja nas okružuje sa svakim svojim dahom, kao da nas gleda svakoga trenutka. To je mjesto gdje se naše duše dodiruju s energijama crnog i bijelog te oblikuju u naše emocije, odabire, perspektive i na kraju naš opstanak. Postoji čudesno i malo carstvo u ovom vorteksu i to je jedino mjesto gdje postoji balans između dinamičnih i polarizirajućih sila – gdje duša pronalazi svoje utočište. Dobrodošli u – NIŠTA”.  

Uz objavu novog singla i najavu novog albuma Korn ovog ljeta zajedno s Alice in Chains koncertiraju Amerikom.

Popis pjesama:

The End Begins
Cold
You’ll Never Find Me
The Darkness is Revealing
Idiosyncrasy
The Seduction Of Indulgence
Finally Free
Can You Hear Me
The Ringmaster
Gravity Of Discomfort
H@rd3r
This Loss
Surrender To Failure

Foto: Promo