PREMIJERA: Funky groove hit grupe Markiz, “Ti”, dobio “home made” video spot!
26. lipnja 2019.
Music Box (9905 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Funky groove hit grupe Markiz, “Ti”, dobio “home made” video spot!

Nakon što su početkom ove godine predstavili prvu novu pjesmu nakon albuma “Red”, “Tko mi je bio kriv”, zagrebački rockeri Markiz nastavljaju oduševljavati, ali i u rock zvuk unositi dašak drugih žanrova.

Novi singl “Ti” u sebi ima zarazan funky i electro groove, a predstavlja nam sanjivi Markiz koji će vas zaraziti svojim ritmom i odvesti na plesni podij. Andrej Babić, koji potpisuje glazbu i tekst, još se jednom dokazuje kao vrstan glazbenik koji je spreman na sve izazove i koji će uvijek donijeti nešto novo. Kao i u zadnjem hitu “Tko mi je bio kriv”, ponovno miješa rock i elektroniku po uzoru na svjetska glazbena imena. Aranžman pjesme potpisuju članovi benda i Ivan Božanić.

Sada nam je stigao i video spot, jedinstven za Markiz jer je u potpunosti “home made”, a ovog zanimljivog zadatka prihvatio se upravo Andrej Babić. Kako je cijeli izazov ispao pogledajte u nastavku:

Inače, Markiz iza sebe imaju tri studijska albuma, četiri nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu Porin, te niz hitova koji se i danas emitiraju na radijskim i TV postajama. Uspješan niz nastavlja i novi hit “Ti”!