Skip to content Skip to footer

SADA JE I SLUŽBENO: Ultra Europe od ove godine na stadionu Park mladeži u Splitu

Odnedavno su krenule spekulacije o tome kako se Ultra Europe više neće održavati na Poljudu nego da će se prebaciti na stadion Park mladeži u Splitu.

Sada je stigla i službena objava direktora tvrtke MPG Live, Joea Bašića, koja je i organizator Ultra Europea:

“U ovom trenutku mogu potvrditi da će se festival ULTRA Europe u naredne četiri godine održati na stadionu Park mladeži. Nova lokacija je prostranija i veća što će omogućiti daljnji razvoj festivala te bolje i kvalitetnije iskustvo posjetitelja. Dogovor je postignut u suradnji s Gradom Splitom te Javnom ustanovom “Športski objekti Split“, a vjerujem da ćemo zajedničkim naporima Park mladeži razviti u vodeću sportsku i event lokaciju u regiji. Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu.”, rekao je Bašić.

Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, David Guetta, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa ovogodišnji su headlineri Ultra Europea koji će se održati od 12. do 14. srpnja na nekoliko pozornica i mjesta, u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu.

Ulaznice za sedmo izdanje festivala ULTRA Europe mogu se kupiti putem sustava Ticketshop.hr te na službenoj web stranici.

Foto: Noa Barić