Nizozemska DJ zvijezda Dyro gost premijernog “Music Unites People” okupljanja na Zrću
1. srpnja 2019.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Nizozemska DJ zvijezda Dyro gost premijernog “Music Unites People” okupljanja na Zrću

Svjetski poznati DJ i producent Dyro, znan po mnogim hitovima koji su preslušani preko 10 milijuna puta, 11. srpnja dolazi u 22. klub prema DJ Mag Top 100 listi klubova – klub NOA na plaži Zrće, i to u sklopu premijernog događanja globalno poznatog pokreta “Music Unites People”.

Music Unites People globalni je pokret koji je počeo kao Instagram stranica za ljude s velikom strašću za glazbom, plesom i tulumarenjem.  Glavna ideja bila im je podijeliti dobre vibracije na raznim događanjima i festivalima i to prenijeti na društvene mreže, što im je i uspjelo, jer je sama Instagram stranica uskoro postala viralna te je uspjela povezati tisuće nevjerojatnih ljudi iz cijeloga svijeta. Od tada, ‘Music Unites People’, baš kao što i u prijevodu znači – “glazba ujedinjuje ljude”, postaje velika zajednica ljubitelja glazbe i plesa koji žele podijeliti svoju ljubav i dobre uspomene sa raznih događanja i festivala. Upravo zbog toga, pokretači i akteri ove cijele priče odlučili su krenuti u organizaciju vlastitih događanja gdje bi se okupili svi istomišljenici iz cijelog svijeta, i dijelili zajedničku ljubav prema glazbi, plesu i uživanju u životu.

Prvo službeno okupljanje dogodit će se 11. srpnja u predivnom NOA Beach Clubu na poznatoj party plaži Zrće, gdje kao glavni gost dolazi nizozemska superzvijezda Dyro, house umjetnik klasificiran kao jedan od najtalentiranijih DJ-a u industriji, što potvrđuje i uvrštavanje u Top 100 listu DJ-a prema DJ Mag portalu, te vlasnik WOLV Records etikete.

Dyro je surađivao s najvećim svjetskim zvijezdama kao što je Hardwell, s kojim je stvorio hit “Never Say Goodbye” koji ima preko 13 milijuna pregleda. S DANNIC-om je snimio “Radical” s preko 10 milijuna pregleda, a radio je i sa legendarnim Tiestom na Paradiseu te mnogim drugima! Imao je priliku nastupati na velikim festivalima kao što su Ultra Music Festival, Tomorrowland, Creamfields, EDC Las Vegas i mnogi drugi, a u Hrvatsku se vraća povodom prvog službenog Music Unites People okupljanja, što je tek početak niza događanja i festivala koji će napraviti tektonski pomak na elektroničkoj glazbenoj sceni.

Dyru će se u predivnom NOA klubu za pultom pridružiti i Bobby Rock, nizozemski progressive/future house DJ i producent s izdanjima za Hardwellov Revelead Recordings, Maxximize Records, Big&Dirty i drugima, a čiju produkciju podržavaju velika imena sa scene kao što su Axwell, Deniz Koyu, Showtek, Dannic, Don Diablo, Gareth Emery, Nicy Romero, Martin Garrix i dr.

Svi okupljeni oko premijernog Music Unites People izdanja imat će čast uživati u još jednoj premijeri, a to je prvi svjetski nastup iskusnog novonastalog hardstyle trojca Zero Days. Jedan od članova je već predstavljeni Bobby Rock, a ostala dva člana ekskluzivno ćete upoznati upravo u Noa klubu na Zrću, gdje nam pripremaju poseban nastup uz kombinaciju sirovog i hardstyle zvuka. Uskoro ćete u njihovoj glazbi moći uživati i kroz izdanja za poznatu Be Yourself Music etiketu.

Early bird ulaznice po cijeni od 10 eura, kao i sve ostale informacije u vezi projekta dostupne su na službenoj web stranici musicunitespeople.com