Florence + the Machine debitantski album predstavili u bogatom reizdanju!
3. srpnja 2019.
Music Box (6847 Članci)
Podijeli

Florence + the Machine debitantski album predstavili u bogatom reizdanju!

Na današnji dan prije točno 10 godina svjetlo dana ugledao je debitantski album skupine Florence + the Machine – „Lungs“! Tko bi rekao da je prošlo već desetljeće – i to kakvo desetljeće za Florence Welch i njene mašine! Kako bi proslavili ovu jubilarnu brojku, skupina je kreirala kolekcionarsko reizdanje albuma, koje će uključivati i tri neobjavljene pjesme!

Naslova „Lungs (10th Anniversary Edition)“, ovo specijalno reizdanje bit će objavljeno 16. kolovoza, u različitim fizičkim formatima (1LP obojani vinil, 2LP Box Set, kazeta) te u digitalnom obliku. Fanove će sigurno obradovati informacija kako će različite verzije reizdanja sadržavati bogatu kolekciju B-strana singlova, rariteta i već spomenute tri neobjavljene pjesme u demo-obliku! Dvije od tih pjesama –  „My Best Dress“ i „Donkey Kosh“ već su od danas dostupne za slušanje, putem digitalnih glazbenih platformi:

Za LP izdanje s bonus materijalima Florence Welch je sama birala pjesme koje će naći na tom formatu, a koje do sada nisu bile objavljene na vinilu, što uključuje rijetku akustičnu snimku izvedbe pjesme „My Boy Builds Coffins“ i cover „Oh! Darling“, izveden u Abbey Road studiju. Uz to, vinilna kolekcija bit će popraćena razglednicama te do sada neobjavljenim fotografijama iz „Lungs“ ere skupine.

U proteklom desetljeću Florence + the Machine objavili su četiri iznimna i nagrađivana studijska albuma – „Lungs“ (2009.), „Ceremonials“ (2011.), „How Big, How Blue, How Beautiful“ (2015.) i „High As Hope“ (2018.), s kojima su osvojili publiku i kritiku diljem svijeta. Svoju glazbu predstavili su diljem svijeta, a među brojnim koncertnim postajama našao se i Zagreb, 2016. godine, kada je skupina održala fenomenalan nastup na INmusic festivalu!

 Specijalno izdanje albuma „Lungs (10th Anniversary Edition)“ bit će objavljeno 16. kolovoza.

„Lungs (10th Anniversary Edition)“ – popis pjesama:

Dog Days Are Over
Rabbit Heart (Raise It Up)
I’m Not Calling You A Liar
Howl
Kiss With A Fist
Girl With One Eye
Drumming Song
Between Two Lungs
Cosmic Love
My Boy Builds Coffins
Hurricane Drunk
Blinding
You’ve Got The Love
Bird Song
My Boy Builds Coffins (Acoustic)
My Best Dress (Demo)
Donkey Kosh (Demo)
Hospital Beds
Falling
Ghosts (Demo)
Postcards from Italy (Demo)
Swimming
Are You Hurting The One You Love?
Oh! Darling (Live at Abbey Road)

Foto: Vincent Haycock