Rock Starci uz Partibrejkerse, Letu štuke, Gatuzo i The Red Roosters
4. srpnja 2019.
Music Box (10569 Članci)
Podijeli

Rock Starci uz Partibrejkerse, Letu štuke, Gatuzo i The Red Roosters

U pitoresknom selu Starci na brdu iznad Starog Petrovog Sela u petak 19.7. održava se već devetnaesto (!!!) izdanje festivala Rock Starci.

Već kako nalaže duga tradicija vrijedni organizatori u ovo malo mjesto sredinom ljeta privlače stotine i stotine ljubitelja dobre rock glazbe da uživaju u nastupima nekih od najeminentnijih izvođača hrvatske, a i regionalne glazbene scene. I za ovu godinu pripremili su nam, možemo reći za njihov skroman budžet i prilike, ali i uz hvalevrijednu pomoć sponzora, spektakularan program. Imat ćemo priliku prvo pogledati fantastični osječki ritam i blues bend The Red Roosters, nakon kojih će nas zabaviti zagrebački rock duo Gatuzo. Letu štuke će nam nakon njih odsvirati nadamo se sve svoje najpoznatije uspješnice da bi šećer na kraju bio najbolja moguća rokenrol pržiona Partibrejkersa.

“Send Her Back”, “You Can’t Keep A Good Man Down”, “Oni govore”, “Ja plešem drugačije od tebe”, “Mjesto za dvoje”, “Minimalizam”, “Kreni prema meni”, “Hipnotisana gomila”, “Zemljotres” samo su neke od pjesama koje će se uz mnoge druge glasno oriti s brda ove godine u Starcima.

Naravno da je upad kao i svaki put do sada besplatan, a organizatori su se pobrinuli da uz vrhunsku glazbu svima koji dođu bude dostupna i dobra kapljica i odlična klopa. Pravim rokerima stvarno više ništa drugo ne treba. Jedino što možemo poželjeti je da ove godine posjetitelje vrijeme posluži, a sve drugo će sigurno kao i obično biti na vrhunskom nivou. Svi koji ste u blizini i koji u to vrijeme niste na moru svakako dođite jer dobar provod ovdje je zagarantiran. U Starce se ne dolazi slučajno, u Starce se dolazi namjerno, svake godine ponovo.

Foto: Nikola Knežević