Energično za jubilarnu proslavu Croatia Bike Weeka uz Let 3, Kojote, Crno perje i Dinu Jelusića!
8. srpnja 2019.
Music Box (9895 Članci)
Podijeli

Energično za jubilarnu proslavu Croatia Bike Weeka uz Let 3, Kojote, Crno perje i Dinu Jelusića!

Croatia Bike Week slavi 25 godina! Jubilarna fotografija s tisućama bajkera ispred pulske Arene, roštilj od čak 6 metara, rock koncerti i najveći prodajni sajam moto i rock opreme samo su dio iznenađenja koja se pripremaju.

Jedan od najposjećenijih ljetnih rock&ride festivala Croatia Bike Week koji svake godine privuče na tisuće bajkera iz cijeloga svijeta ove godine slavi 25 godina! A da bi ovakvo okruglo slavlje najrazvikanijeg moro partija na moru, koje zaljubljenicima u motore i dobru rock svirku nudi nezaboravan tjedan uživanja i to u pravom rokerskom stilu, ostalo u pamćenju organizatori su ove godine pripremili posebno izdanje popraćeno brojnim atrakcijama. Dakle, od 26. kolovoza do 1. rujna očekujte ljetnu zabavu koju nećete tako lako zaboraviti!! Za jubilarnu obljetnicu članovi MC Twin Horna pozivaju sve one koji voze motore da im se pridruže u rekordnom defileu 31.8. u 16 sati i budu dio posebne rock&ride jubilarne fotografije ispred Arene! Također pozivaju i vlasnike old timera da se pridruže defileu -njihovo okupljanje bit će u subotu 31.8. u 14h nakon čega će se u 16h pridružiti velikoj povorci od nekoliko tisuća motorista. Upečatljiv prizor i prava turistička moto razglednica ove godine poslat će se iz Pule! Onima koji još nisu  pohodili ovakve masovne ljetne susrete, gdje se mogu vidjeti posjetitelji iz cijeloga svijeta, savjetujemo da ovo posebno izdanje Croatia Bike Weeka nikako ne propuste!

U glazbenom dijelu na jubilarnom izdanju nagazit će se pravo rokerski i energično, pa će tjedan početi s Crnim perjem predvođenim Dinom Jelusićem i bendovima Double Dose i Whiskey Train, a veliko finale u petak preuzet će energični Kojoti, dok nas u subotu čeka naš najbolji vokal koji je već postigao zavidnu svjetsku karijeru Dino Jelusić s Animal Driveom i fantastični Let 3. Uz odlične rock koncerte tu su kao i svake godine stunt show, sexy show i custom show. Krenite u nezaboravnu avanturu na koju ćete se vratiti već sljedeće godine!! Ulaznice za finale petak i subotu mogu se nabaviti na ulazu po cijeni od 50 kuna za oba dana! Za one koji dođu motociklom kampiranje i ulaz su besplatni.

Foto: Vedran Levi