Dina Rizvić u spotu za novi singl “Samo ti” polaroid fotoaparatom otkriva ljepote Istre
12. srpnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Dina Rizvić u spotu za novi singl “Samo ti” polaroid fotoaparatom otkriva ljepote Istre

Dina Rizvić, svestrana umjetnica i multi-instrumentalistica predstavlja spot za novi solo singl “Samo ti”.

Pjesmu je napisala, koproducirala te odsvirala sve instrumente osim bubnjeva, a miksana je i masterirana u Los Angelesukod Taisukea Kimure koji je i koproducirao pjesmu. Bubnjarsku dionicu u pjesmi odsvirao je Tom Fletcher.
Video spot u kojemu je glavna protagonistica upravo Dina i koja sa svojim polaroid fotoaparatom otkriva ljepote Istre režirao je Dinko Šimac.
Prekrasna Istra savršeno se uklopila u ljetnu pop melodiju singla “Samo ti” koji još jednom potvrđuje izvanredan kantautorski pečat mlade Labinjanke.

Prošle godine je zajedno s još jednom sjajnoj umjetnicom Lanom Janjanin za Croatia Records objavila zajednički album “Miracles” kojeg su ove godine promovirale koncertom u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Prvi autorski album “Bez poraza” objavila je još 2011. godine također za Croatia Records. Nakon što je završila srednju glazbenu školu u Rijeci za klavir i udaraljke, diplomirala je na glazbenoj akademiji “Berklee College of Music” u Bostonu, na Odsjeku za suvremenu kompoziciju i produkciju. Time je stekla zvanje skladatelja, aranžera, producenta, akustičnog i elektroničkog orkestratora, dirigenta, skladatelja za film, TV i multimediju, jinglove, autora pjesama te prepisivača nota. Svih ovih godina nakon školovanja živi i radi u Londonu.