Tonyju Cetinskom na spektakularnom koncertu u Šibeniku uručeno priznanje za 30 godina karijere
20. srpnja 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Tonyju Cetinskom na spektakularnom koncertu u Šibeniku uručeno priznanje za 30 godina karijere

Bolji početak vikenda Tony Cetinski nije mogao ni zamisliti, a kamoli poželjeti. Predivan ambijent šibenske tvrđave Sv. Mihovila ugostio je jednog od najuspješnijih i najnagrađivanijih regionalnih pjevača.

Koncertna turneja #samoljubav dobila je spektakularan nastavak s dva odavno rasprodana koncerta u Šibeniku. Tony Cetinski i publika puna tri sata disali su kao jedno, a bend i gudački orkestar Vortex Strings svojim izvedbama sve su podignuli na vrhunsku glazbenu ‘stepenicu’. Da sve ove godine Tony živi cijelim srcem za glazbu bezbroj puta je pokazao, a brojne nagrade, rasprodani koncerti, hitovi koji tjednima ne silaze s vrhova top lista, još su samo jedna velika potvrda. Ipak, sinoć se dogodio jedan poseban trenutak. U ime Hrvatske diskografske udruge, direktorica Maja Vidmar Klarić Tonyju je uručila priznanje za 30 godina iznimno uspješne karijere.

Oduševljenje, ali i radost zbog spomenutog priznanja Tony nije skrivao, a publika je sve to ispratila jednim velikim, gromoglasnim pljeskom. Koncert nije prošao bez gostiju pa su se tako Tonyju, koji tijekom cijele karijere nesebično podržava mlade, na pozornici tvrđave, pridružile mlade snage Marko Kutlić i Jure Brkljača. Spomenuti dvojac česti je gost na Tonyjevim koncertima, a sudeći po njihovim nastupima i reakcijama publike ova večer će se itekako pamtiti!

Zaista je teško riječima opisati atmosferu koja je vladala na koncertu, kao i odlično raspoloženje i energiju između Tonyja i publike. Ipak jedno sa sigurnošću znamo, a to je da će se se večeras od 21h publika ponovno okupitina tvrđavi Sv. Mihovila, na drugom rasprodanom koncertu Tonyja Cetinskog!

Foto: Josip Jadrijević/Martina Japundžić