Subvultures fešta patnje u Močvari uz HC sastav Birds in Row i pratnju opake ekipe!
23. srpnja 2019.
Music Box (7882 Članci)
Podijeli

Subvultures fešta patnje u Močvari uz HC sastav Birds in Row i pratnju opake ekipe!

Srpanj je, jedan od najtoplijih mjeseci u godini, pa zašto da onda to ne pretvorite i u pakleno vruće, a to je i moguće uz Subvultures feštu u Močvari.

U četvrtak, 25. srpnja na pozornici u Močvari pojavit će se bad ass ekipa, na čelu s francuskim HC trojcem Birds in Row. Beskompromisni bend iz Lavala se u ustaljenom ritmu vraća u Zagreb, točno dvije godine nakon prošlog ukazanja. U međuvremenu su izbacili drugi full length album na Deathwishu, a za pretpostaviti je da imaju i koji novi as u rukavu. S obzirom na to da su već po peti put u Zagrebu, a i generalno jedan od poznatijih europskih modernih hardcore bendova, nema se puno za nadodati na već ispisano, ali možda bi bilo dobro otkriti mnogima neznani detalj – momci još uvijek europske turneje bukiraju potpuno DIY, nema nikakve agencije niti garancija, isključivo door deal!

Pridružit će im se još dva francuska benda, melankolični emo-pop punk sastav Heavy Heart iz Nantesa te predstavnici emo-screamo francusk Chaviré, a tu je i domaći sastav Path of Cestoda.

Upad je 40 kuna.