Let 3, Mašinko, Merrow i The Muddy Breakdown na glazbenom spektaklu “Paučina” u Orahovici
10. kolovoza 2019.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Let 3, Mašinko, Merrow i The Muddy Breakdown na glazbenom spektaklu “Paučina” u Orahovici

Predanim i srčanim pristupom Udruga za Promicanje Alternativne i urbane Kulture (P.A.U.K.) u 10 godina postojanja organizacijama brojnih glazbenih koncerata i kulturnih događaja ucrtala je Orahovicu kao meku alternativne i urbane scene u ovom dijelu Lijepe naše.

Ono što je u samim začecima krajem ljeta bila samo rođendanska proslava Udruge preraslo je u jedan veliki glazbeni spektakl pod nazivom  „PAUČINA“  koji ove godine predstavlja svoje deseto izdanje, a svoju donedavnu lokaciju malog pitoreskog Ranča iznad Orahovice od ove godine mijenja popularnim izletištem – Orahovačko jezero na kojem je upravo završio popularni dvanaesti po redu Ferragosto JAM festival.

Kao i svake godine oproštaj od ljeta rezerviran je za PAUČINU, a receptura ovogodišnje slična je onoj prijašnjih godina. U suradnji s gradskom upravom omogućeni su besplatni koncerti i nastupi DJ-a za sve posjetitelje na popularnom Orahovačkom jezeru.

7. rujna program započinje u 20 sati i traje do ranog jutra, a sastoji se od rock koncerata grupa Let 3 iz Rijeke, Mašinka iz Zagreba, Merrowa iz Osijeka i The Muddy Breakdowna iz Slatine. Nakon koncerata pozornicu će zauzeti majstori elektronske glazbe koji će sve prisutne zabavljati do ranog jutra, a nastupit će DJ FURTEE i DJ SPICA iz Pečuha te domaći DJ Ben K iz Osijeka i DJ Dr. Log i DJ Mario iz Orahovice.

Ulaz i kamp na jezeru su besplatni. U slučaju lošeg vremena cjelokupni glazbeni program održat će se u prostoru bivše kino dvorane u centru Orahovice.

Foto: Orahovice