Mateo Pilat otkrio još jednu ljubavnu baladu “Dok odlaziš”
24. kolovoza 2019.
Music Box (6250 Članci)
Podijeli

Mateo Pilat otkrio još jednu ljubavnu baladu “Dok odlaziš”

Ljubavna balada Matea Pilata „Dok odlaziš“ spremna je još jednom osvojiti srca vječnih romantičara, ali i svih onih koji će to tek postati.

Istoimeni singl Mateo će predstaviti i na ovogodišnjem festivalu dobrih vibracija – Aurea Festu u Požegi gdje će 30. kolovoza nastupiti s mnogobrojnim kolegama glazbenicima.

Mladi glazbenik nije mogao suspregnuti emocije kada je govorio o svom provjerenom timu i njihovoj odličnoj suradnji, ali ni činjenicu koliko je oduševljen samim video uratkom: „Zahvaljujući mom autorsko-producentskom timu ( Prajo-Kunštek-Popeskić ), još nisam otpjevao pjesmu u koju nisam bio zaljubljen već na prvo slušanje, pa tako i novi singl “Dok odlaziš” ulazi u tu moju “kolekciju”. Svaki put tijekom snimanja obuzimale su me tako snažne emocije i držale me danima poslije. Teško mi je reći što mi je bolje – tekst, glazba, aranžman, svirka…Osjećao sam se toliko dobro pjevajući je kao kad obučete vrhunsko odijelo krojeno po mjeri i bez milimetra pogreške. Baš sam uživao, iako je to vokalno poprilično zahtjevna pjesma, ali takve i volim. Mislim da će se svidjeti svima koji vole kvalitetnu modernu glazbu, a i mnogi će sigurno prepoznati vlastitu priču u njoj. Pomalo me podsjeća na filmove Pedra Almodóvara – stalno na nekom rubu melodrame, ali istovremeno inteligentno, emotivno, čak pomalo i duhovito, prepuno lijepih slika.“

Za spot je zaslužan iznimno talentirani umjetnik Paolo Gentilini.

Foto: Promo