Punk rockeri Kiper objavili kratak i britak EP “Umoran i glup”
25. kolovoza 2019.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Punk rockeri Kiper objavili kratak i britak EP “Umoran i glup”

Zagrebački punk rock kvartet s potencijalom kvinteta, Kiper, još jednom je odlučio balansirati na liniji koja razdvaja trivijalno od genijalnoga i podariti svekolikoj javnosti novi materijal prigodno nazvan “Umoran i glup”.

Vruće ljetne dane iskoristili su za uvježbavanje, snimanje i miksanje tri nove pjesme koje uobličavaju kratak i britak format EP-a. Ugodno iznenađenje je i povratničko gostovanje bivšeg člana Zdravka koji se ukazao na dvije pjesme svojim unikatnim gitarističkim potpisom.

Materijal prati i video ostvarenje za pjesmu “Kada kažem da te volim” koja na slikovit način opisuje romantičnu dinamiku između modernog ljubavnog para. Spot je nastao u radionici dugogodišnjih suradnica benda, Magde i Vide, koje su za ovu priliku stale i s druge strane kamere.

Kiper čine Jaga, Misch, Pavle i Six. Novi EP se, kao i ostala ostvarenja benda, mogu besplatno preuzeti sa stranice www.kiperband.com. U ulozi izdavača je i dalje Geenger Records koji je ovom djelu dodijelio kataloški broj GNGR075.