John Newman predstavio novi singl “Without You” ft. Nina Nesbitt!
31. kolovoza 2019.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

John Newman predstavio novi singl “Without You” ft. Nina Nesbitt!

John Newman, vlasnik mnogobrojnih plesnih hitova, je predstavio novi singl “Without You” koji je napravio u suradnji sa škotskom kantautoricom Ninom Nesbitt.

Njihova suradnja razveselila je mnoge, a sudeći prema dosadašnjim komentarima radi se o dobitnoj kombinaciji.

Gledajući globalno, John Newman već je stvorio zavidan broj obožavatelja koji iz dana u dan raste sve više. S druge strane, mladoj kantautorici Nini Nesbitt smiješi se blistava budućnost, a njen rad već sad podržavaju velike glazbene zvijezde kao što su Taylor Swift i Ed Sheeran. “Jako sam uzbuđena što sam se našla na ovom singlu. Bilo je jako zabavno surađivati i velika sam obožavateljica njegove glazbe.” komentirala je Nina.

“Ja sam također njen veliki obožavatelj. Bila mi je veoma jednostavna odluka pozvati je da sudjeluje na ovoj pjesmi.”, komentirao je Newman. Pjevač je ponovno pronašao strast i entuzijazam u stvaranju glazbe, a nedavno je predstavio i tri akustične verzije vlastitih pjesama. Johnove pjesme su do sad premašile brojku od dvije milijarde streamova, a njegov posljednji singl “Feelings” još uvijek oduševljava slušatelje.

John Newman široj se javnosti predstavio 2013. godine debitantskim singlom “Love Me Again”. Pjesma se pokazala kao pravi hit, te je zauzela prvo mjesto britanskih top ljestvica, a našla se pri vrhu najslušanijih u zemljama kao što su Australija, Belgija, Njemačka i Austrija. “Love Me Again” se ujedno javlja na soundtracku popularne videoigre FIFA, dok je službeni spot pregledan više od 650 milijuna puta. Newman je do danas izdao dva studijska albuma, “Tribute” i “Revolve”, na kojima su se našli hitovi poput “Losing Sleep” i “Come And Get It”.