Tony Cetinski izazvao vatromet emocija i srušio rekord posjećenosti Špancirfesta!
2. rujna 2019.
Music Box (9994 Članci)
Podijeli

Tony Cetinski izazvao vatromet emocija i srušio rekord posjećenosti Špancirfesta!

Savršenijeg koncerta i izvođača za veliku završnicu ovogodišnjeg Špancirfesta u Varaždinu, nije se moglo ni zamisliti.

Tony Cetinski nastupio je na glavnoj pozornici u Starom gradu, a malo je reći kako je to bila fenomenalna večer. Mjesta se nije moglo naći ‘ni za lijek’ a iz Turističke zajednice Varaždina potvrdili su kako je Tony oborio rekord posjećenosti ovogodišnjeg Špancirfesta.

Gotovo trosatni nastup bio je savršeni nastavak turneje #samoljubav. Publika u Varaždinu pretvorila se u jedan veliki zbor, pjevajući i plešući uz najveće hitove. Tony im je vratio fantastičnim koncertom koji je bio presjek njegove tridesetogodišnje karijere.

Fanovi su ga dva puta vraćali na bis, ali ono što je definitivno obilježilo večer bila je Tonyjeva uloga Kupida ili jednostavno, ljubavnog posrednika.

Prvo je na pozornici uz Tonyjevu asistenciju i pjesmu ‘Kada žena zavoli’, Luka zaprosio Asju, koja prvo nije mogla vjerovati što se događa, a onda je naravno pristala. Tu iznenađenjima i činjenici da je u Varaždinu bila prava večer ljubavi nije bio kraj.

Nakon svega Tony je preuzeo i ulogu ‘mirotvorca’ uspjevši pomiriti ljubavni par, Vanju i Mirjanu, koji su se posvađali gotovo do prekida. Par se uz njegove pjesme i asistenciju pomirio.

Foto: Mario Draušnik