3. Zagreb Tribes i ove godine priprema najveće underground okupljanje u regiji!
15. rujna 2019.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

3. Zagreb Tribes i ove godine priprema najveće underground okupljanje u regiji!

3. izdanje najvećeg underground okupljanja u regiji – Zagreb Tribes – sada već svima poznato okupljanje najšarenijih vibracija i glazbenih svjetova ove godine će se održati 21. rujna.

Čarobna šumica Jankomir postat će opet epicentar bassa, plesa i pozitivne energije! Osim live nastupa, zavidnog broja soundsystema i selektora, na svakom vas flooru čekaju legendarna gostovanja, Circus Show, plesne predstave, fina hrana, cuga, chill zone… Kojoj god alternativnoj skupini pripadaš (dub/techno/psy/punk) svi su 21.9. jedno, sljubljeni s idejom beskrajne ljubavi prema kvalitetnoj mjuzi i neopisivo dobrom provodu!

Na Irie Garden Dub Flooru nastupit će Alpha and Omega (DJ Set), pioniri britanskog duba koji djeluju kao roots-dub duo i kombiniraju analogne i digitalne elemente. Christine Woodbridge i John Sprosen počeli su raditi zajedno već sredinom 1980-ih. Njihova misija je donijeti moćnu i svjesnu glazbu koliko je većem broju ljudi moguće.

Tu su i Shimana feat. Crucial Step iz Italije, sinergija teškog soundsystema i sirove dub kulture. Osim njih dolaze Genetik Dub LIVE iz Francuske, High Grade Commanda Sound, Dub Alibi, Omega Blondie i Grumen.

Na Punk Yard live flooru nastupaju Eke buba, Virtue of the Vicious, Natt, Hesperian Death Horse, Smrt razuma, Pakt, Zlobnik, Path of Cestoda, Phezulu i Fried Brain.

Na Techno injection floor dolazi Marko Nastić, globalno prepoznatii umjetnik, od mnogih proglašen kao jedan od najboljih jugoistočnih umjetnika, i to kao producent i kao DJ. Marko je ostvario i izgradio jednu od najživljih klubskih scena na Balkanu. U karijeri dugoj više od 20 godina Marko je napravio više od 200 izdanja. Zbog svoje popularnosti već je obišao cijeli svijet mnogo puta, a isto je tako rezident Exit festivala. On stoji iza projekta Easy Tiger, koji se sastoji od cijele serije partija i record labela.

Osim njega nastupit će After Neven i Denis Beifuss.

Saso Mange Psy floor dovodi Jana Horyna, odnosno Ejczka iz Češke, a tu su i Inner, Zmayo, Pila, dSk Live i 3lowbeat.

Ulaznice pronađi online po cijeni od 105 kuna. Na ulazu će ulaznice koštati 120 kuna.