Nakon skoro pet godina popularni Chicano blues rockeri Tito & Tarantula objavljuju album!
21. rujna 2019.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Nakon skoro pet godina popularni Chicano blues rockeri Tito & Tarantula objavljuju album!

Dugoočekivani novi studijski album popularnog benda Tito & Tarantula, “8 Arms to Hold You”, bit će objavljen 27. rujna.

Frontmen Tito Larriva, koji je odrastao u El Pasu u Texasu, odlučio je snimiti album u studiju blizu svojeg rodnog grada, na Sonic Ranchu. Energiju je crpio od svojeg oca, pustinje i ostalih magičnih trenutaka koje drži u svojem srcu. Album “8 Arms to Hold You” prikazuje boje i mirise pustinje, njezinu strast i romantiku. Još jedan proizvod njegove dugogodišnje karijere tijekom koje je brusio svoje vokalne, skladateljske i glumačke sposobnosti.

Bend Tito & Tarantula više je puta bio na našem području, a u pitanju je američki Chicano blues rock bend koji je osnovan 1992. godine u Hollywoodu. Najpoznatiji je po hitovima “After Dark”, “Strange Face of Love”, “Back to the House That Love Built” i “Angry Cockroaches”, odnosno glazbi koja je bila prisutna u kultnim filmovima Roberta Rodrigueza, “Desperado” i “From Dusk Till Dawn”, a u kojima je Tito Larriva i glumio, odnosno u drugom filmu svi članovi benda predstavljali su kućni bend noćnog kluba “Titty Twister”.

Zbog toga je bend postao i popularan te je obišao cijeli svijet. Postava se s godinama mijenjala, ali je frontmen ostao isti – Tito Larriva. Danas većinom nastupaju po Njemačkoj i okolnim zemljama koje su im najveće tržište. Uz ovaj album održavaju i istoimenu turneju, a nadamo se kako će se naći neki promotor i u Hrvatskoj koji će ih ponovno dovesti. Sa zadovoljstvom ćemo biti na tom koncertu!