Počinje Love World Day Peace Parade u Berlinu na kojem se predstavlja i nova glazba Cortex Thrilla
21. rujna 2019.
Nikola Knežević (2620 Članci)
Podijeli

Počinje Love World Day Peace Parade u Berlinu na kojem se predstavlja i nova glazba Cortex Thrilla

Cortex Thrill, pioniri elektroničke glazbe u Hrvatskoj, nedavno su objavili novu pjesmu za svoj matični Bonzai Progressive podlabel Bonzai Records.

“Eureka” je naziv novog singla dvojca Cortex Thrill kojeg čine Ivo T. Montina i Sven Gleđa. Ovaj proslavljeni duo predstavlja još jednu progressivnu stvar koja vas odvodi na plesne podije. Original mix je tople naravni s flidnim pokretima koji prelaze u glatki progresivni bassline i miješa se zajedno s napetim drum aranžmanima i zanimljivim synt arpeggiom. Upravo zbog toga dobiva psihodelični ugođaj te je jednako ugodan i za svakodnevno slušanje, ali i za plesne podije.

Uz original mix predstavljen je i remix crnogorskog DJ-a i producenta Ognjeva Vukovića, poznatijeg kao AudioStorm. Također, dostupan je i Singularity Mix Ive T. Montine s kojim zalazi u mračne teritorije elektroničke glazbe.

Nova glazba Cortex Thrilla bit će predstavljena ovog vikenda od strane Bonzai Records na eventu Love World Peace Day Parade koji se održava u Berlinu. Mnogi elektronci povući će paralelu s nekadašnjim Love Paradeom koji je bio sinonim za ovu vrstu glazbe 90-ih godina i početkom novog milenija.