Crvena jabuka priprema pravu koncertnu poslasticu u Zagrebu
25. rujna 2019.
Music Box (7894 Članci)
Podijeli

Crvena jabuka priprema pravu koncertnu poslasticu u Zagrebu

Crvena jabuka u posebnom novozagrebačkom điru kluba Metroplis zabavit će sve poklonike njihovih hitova 8.11.2019.

Popularna Crvena jabuka, bend koji je stalno na turneji ovom prilikom uživo će i odsvirati hitove za sve generacije. Crvena jabuka i dan danas ne silazi s vrha glazbene scene. U više od trideset godina djelovanja bend je iznjedrio bezbroj hitova, a i danas njihova popularnost ne jenjava i za koncerte se uvijek traži mjesto više. Uz njihove pjesme odrasle su i zaljubljivale se generacije, a pjesme poput “Tamo gdje ljubav počinje”, “Tuga, ti i ja”, “Nekako s proljeća”, “Tvoga srca vrata”, “Bježi kišo s prozora”, “Volio bih da si tu”, “Sviđa mi se ova stvar”, “Ima nešto od srca do srca”, “To mi radi”, ostale su hitovi i dan danas.

Novi album objavljen krajem prošle godine, “Nocturno”, dugo je bio na prvom mjestu najprodavanijih albuma u Hrvatskoj čime su pokazali da su još uvijek veliki miljenici publike.

Crvena jabuka jedan najdugovječnijih i diskografski najaktivnijih pop rock bendova u regiji neumorno nastavlja turneju po regiji i inozemstvu, a svratit će i do Metropolis Cluba. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 90 kuna.