#svježasrijeda: Reper Lil Tecca i njegov put prema prvoj milijardi!
2. listopada 2019.
Music Box (9477 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Reper Lil Tecca i njegov put prema prvoj milijardi!

Premda je novo ime na globalnoj glazbenoj sceni, Tyler-Justin Anthony Sharpe, poznatiji kao Lil Tecca, već sada niže brojne uspjehe kojima može konkurirati izvođačima koji iza sebe imaju nekoliko studijskih izdanja.

Svoj je potencijal dokazao uspjehom hit singla „Ransom“ koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu Billboard Hot 100 ljestvice, a zauzela je i prvo mjesto na Billboard Streaming Song ljestvici te prvo mjesto na Spotify US i Soundcloud Top 50 ljestvici. Pjesma je do danas globalno ostvarila više od  750 milijuna streamova, a krajem svibnja za nju je predstavljen i službeni videospot, koji je do danas skupio više od 140 milijuna pregleda:

Platinasti singl „Ransom“ našao se na glazbenikovom debitantskom mixtape izdanju naziva „We Love You  Tecca“, objavljenom krajem kolovoza ove godine. Prije objave spomenutog izdanja, Lil Tecca je već skupio više od pola milijarde streamova, a rezultat koji je uslijedio dodatna je potvrda njegovog uspjeha; mixtape „We Love You Tecca“ zauzeo je vrh Billboardove R&B/Hip-Hop ljestvice.

Mixtape „We Love You Tecca“ glazbeni je projekt koji se sastoji od 17 pjesama, a među njima se našla i „Did It Again“, čiji broj streamova trenutno iznosi više od 30 milijuna. Tecca je na ovom izdanju surađivao s producentima kao što su CashMoneyAP (Migos, Young Thug), Pi’erre Bourne (Travis Scott), a na tom se impresivnom popisu našao i hrvatski producent Tomislav Ratešić, koji je zaslužan za produkciju singlova “Count Me Out” i „Love Me“.

„We Love You Tecca“ – popis pjesama:

Ransom
Shots
Sidenote
id it Again
Out Of Luck
Left, Right
Bossanova
Amigo
Phenom
Weatherman
DUI
Love Me
Molly Girl
The Score
Senorita
Count Me Out
Ransom Remix [feat. Juice WRLD]

Foto: Sam Conant